Netflix a lansat funcția Transfer de profil

Netflix a lansat recent funcția Transfer de profil. Această funcție permite celor care îți folosesc contul să transfere un profil, păstrând totodată recomandările personalizate, istoricul vizionării, Lista mea, jocurile salvate și alte setări atunci când își fac un abonament propriu.

transfer profil netflix

Această funcție nouă, solicitată de mulți, este disponibilă în întreaga lume și va fi disponibilă pentru toți abonații.

· Vei primi o notificare prin e-mail imediat ce funcția Transfer de profil va fi disponibilă pentru contul tău.

· Pentru a transfera un profil, apasă pe opțiunea „Transfer de profil” când treci cu mouse-ul peste pictograma de profil în meniul vertical din pagina principală, apoi urmează instrucțiunile.

· Poți dezactiva oricând funcția Transfer de profil din setările contului.

Related articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Contact Us